Yanlızlık Duası -Dua vereyim mi abi
Bereket duası bir yolcunun ne işine yarar ki.. Senin yerinde olsam yalnızlık duası bulurdum kutsal kitaplarda.. Yalnız yolculara yanlış düşünceler gelmesin diye, yalan yanlış sözcükler yazsanda olur arap harfleriyle.. Yalnız yolculara yalnız yaşamış peygamberlerden sözcükler öğret.. Satılması gereken şey dua mıdır diye sormuyorum bile.. Pazarlanacak herşey.. Tabi ki satacağız tanrıya ait sözleri.. Bütün peygamberleri ve kitapları etiketlendirdi insanoğlu.. Vergisini içine katarak değerlendiriyor uzun yıllardır..
Ulu Camiinin içindeki havuzun hikayesini merak etmiyorum.. Emir Sultan’ın Yıldırım’a söylediklerinide.. Bütün bütün tarihi bir yana bırakıp resim çekelim olur mu ? Sahi ”Allahın Ev”leri arasında resim çekinmek günah mıdır Fatih.. Ne çok evi var değil mi yanyana.. Gayrimenkul zengini bir tanrımız var ne mutlu bize..
Eğer yalnızlık duası satmaya karar verirsen mutlaka ayır bana bir tane.. Günde kaç kere otunması gerekiyorsa okurum.. Hatta asarım yüksek bir yere.. Çarpılmadan uzaklaşayım şu Bursa’dan.. Tristik tanrılar kovalamadan beni kendi iradelemle gideyim.. Sen şimdi dön Ulu Camiinin yanına.. Dön ve kaldığın yerden devam et.. Bu mutlu olman için şart..
-Dua vereyim mi abi |