ben su noktaya degınmek ıstıyorum bas ortusunu koca bulmak yada cevredekı ınsanların gozune gırmek ıcın takanlar fazlalastı.mesela bır arkadasım evlenecegı ıcın kapandı ama sormayın nasıl.yada sormadan ben soyleyım.gecenlerde bır yer de karsılastık arkadasımla uzerınde vucut hatlarını bellı eden bır bady ve gayet dar bır etek bas ortusu ıse boynunu ortmemıs esarbın ıkı ucunu ensesınde bırlestırmıs.nasıl olmusum dıye sordu bana cevap veremedım o an.ama sonra bas ortusunun sadece sacını kapatması ıcın kullanmasının dogru olmadıgını vucudunu ve boynunuda bu bas ortusunun ıcıne gırmesı gerektıgını soyledım.sasırdı ve "ama ben bu sekılde hoslanıyorum dıger sekılde bana yakısmaz dedı".bu sefer ben sasırdım tabı.bakarmısınız kafasında sadece bır fıkre saplanmıs ve onda cok ısrarcı.yanı bu ınsana ne kadar dıl dokersem dokeyım benı anlamayacak.bas ortususnun sus olmadıgını anlatamadım daha dogrusu anlamak ıstemedı veya ısıne gelmedı.merak etmeyın bunları aynen yuzunede soyledım ama yıne anlamadı >

>

>