14-09-2007, 17:29
|
#7 |
| Üye Değil | Ynt: imam Gazali'nin En Guzel ve Camî Bir Duasi: Alıntı: |
Orijinal Mesaj Sahibi beydanur "Allah'im
Sen'den nimetinin tamamini isterim.Korumanin devamini isterim.Rahmetinin sumûlûnû,
afiyetinin hasil olmasini,hayatin en rahatini,omrun en saadetlisini,ihsanin en tamamini,in'amin en umumisini isterim.
Fazli kereminin en lezzetlisini,lutfunun en yakin olanini,amellerin en salih olanini,ilmin en fayda verenini,rizkin en genis olanini isterim.
Allah'im,bizimle ol;aleyhimizde olma.Ilâhi,ecellerimizi sevinçle sonlandir.
Amellerimizi bollukla gerçeklestir,sabahlarimizi aksamlarimizi afiyetle birlestir,gidis-donusumuzu rahmetine dogru yonelt.
Rahmet ve bagislama kovasini uzerimize dok.
Ayiplarimizi ve hatalarimizi islah etmekle bizi nimetlendir.Ahirette bize takvayi azik eyle!
çalismalarimizi din için kil!Tevekkul ve itimadimizi Sana dondur.
Ilâhi,bizi dogru yolda sabit kil!Kiyamet gunu bizleri pisman edecek seylerden bizleri muhafaza et!
Bizi iyi kullarinin yasayisiyla yasat!Serli olan kimselerin serlerine karsi bize kâfi gel ve onlarin serrini bizden uzak eyle!
Boyunlarimizi ve anne-babalarimizin boyunlarini cehennem atesinden kurtar!
Ey kerem sahibi,ey ayiplari orten,ey kullarina halim olan,ey serir insanlara siddetli olan ilâhim!
Bizlere rahmetle davran!çunku Sen,merhamet edenlerin en merhametlisisin!
Allah Teala'nin salât ve selami Hz.Muhammed'in ve O'nun âl ve ashabinin uzerine olsun.
Butun hamdler âlemlerin Rabbi olan Allah'a aittir." | DUALARINA amin diyorum RABBIM kabul etsin :ALLAH´´IM kardesimizin yaptigi duaiyi bügünün yüzü suyu hürmetine kabul eyle bende aynilarini senden diliyorum ayni duayi ÜMMED´´I MUHAMED icinde yapiyorum kabul eyle ALLAH´´IM cok güzel bir dua. |
|
| |