Alıntı:
|
Orijinal Mesaj Sahibi elifrize biliyormusunun kardesim asil üzüldügüm bir konu ezan okundugunda ona saygi göstermeyenler beni cok daha üzdü okadar üzdükü ezan´okunmuyor ama camilerde okunuyor evimde ezan saati aldimki eazansiz kalmiyayim ya asil okunan ezanlara saygi göstermeyenler bazen düsünüyorumda hasret kalmak cok daha güzel uzaksin özlem duyorsun onu özlüyor hasret cekiyorsun nasil saygisizlik edebilirsin ya sevmesek ya bilmesek ya özlemesek bu daha da cok üzücü iste bunun icin ikisini bir arda yasamak üzülüyorum hasretim özlüyorum seviniyorum ya bende onlara gibi olsam ya saygisizlik yapsam iste demekki bizim icin hayirlisi bu sekilde islamiyet uzaklarda daha güzel kiymeti biliniyor.  |
bir bakima sana çok katiliyorum ben ne zaman turkiyedeki biriyle gorussem "degerini bilin" gibi sozler soyluyorum onlar ise geçistiriyor.

ne yazikki bilincinde olamamak daha aci bisey
ben o yuzden kendi halime çok sukrediyorum tv'de ezan-i Muhammediyi her dinledigimde gozyaslari ile dinleyebilmek serefine erebildigim için
belki turkiyede olsam bu kadar olamazdi
bir soz çok hosuma gitmisti sÖyle ki; "vatanin degerini anlamak için bir muddet yabanci bir ulkede kalmak en guzel yoldur"
Rabbim dogru yoldan-sirati mustakimden- ayirmasin her nerede olursak olalim!