15-09-2007, 17:52
|
#10 |
| Binbaşı
Katılım Tarihi: Jan 2007 Yaş: 45
| Ynt: mezheb değiştirme Alıntı: |
Orijinal Mesaj Sahibi Muhammed o sopasını duymadımda hediye veriniz dediğini duydum ve biliyorum.
Sevgili metin mete, bu gibi durumlar gülünecek şeyler değil, bilmeyene birşeyi öğretmek istiyorsanız alay ederek gülerek değil bildiklerinizi anlatarak yardımcı olunuz.
Ki burada kardeşimiz imamı şafinin böyle bir şey ifade ettiğini söylüyor şayet demişse, gülünecek kişi siz olursunuz..
Koskoca alim ile sizi kıyaslamaz kimse, herkesin anladığı bir değildir. bilmiyorum anlatabildimmi.  | Selamün Aleyküm,Hafiz biliyorsunki ben bu konulara yazmiyorumda acaba soruyorum gülünmezde ne yapilir o dedigin koskoca alim neden bir baskasi icin sevinirken neden kendisinden üstünse ona biat etmedi diye insan düsünür degilmi?Simdi ben inansam yani verdiginiz deliller beni mutmain etse ve ben yinede hafiza veya bir baskasina imamlara biat etmeyecegim ama benim taraftarlarima veya benim gibi inananlari giderlerse hediyelerle seveyim onlar bana gelirse kizayim sopalayayim.Bu ne bicim bir mantik?Koskoca alimler ne yapmak istemisler bizlerle oyunmu oynamislar?Eger kalbim O Alemlerin Rabbi olan Sahibimiz ve Efendimiz Allahin dedigi gibi Imanim takvali ise ve benim karsimdaki beni Allaha davet ediyorsa ve ben yanlis veya eksik isem hemen en kestirme yoldan itaat etmemmi lazim yoksa?He neyse bazan böyle gülmeyede ihtiyac var hele Ramazanda degilmi Hafiz? |
|
| |