Baþlýk: Kýsa...Kýsa...
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 17-09-2007, 14:32   #154
elifrize
Üye Deðil

Varsayýlan Ynt: Kýsa...Kýsa...

ALLAH! razi olsun.YARABBI! bana ve ümmed´´i MUHAMMED´´E yanlizca güzellik ver kalbime sadece zikire yerver burda yailan bes seyi uygulayanlardan eyle yaniz kalbime onlari yerlestir aklimi ve kalbimi burda yazilanlanlara yönlerdir burda su sadece yanlizca bes seyi yapmam yeterli gelecegine inaniyorum su bes tane hadisi uygulamami nasip eyle .Allah´´im kalbimden baksa ne varsa cikarmami nasip eyle aklimdan baska ne düsünce varsa unuttur RABBIM:ALLAH´´IM bana sadece su bes tane hadisi uygulamam yeterli gelecegine inaniyorum benim kalbime sadece güzelklere yer ver bos konusanlardan eyleme ALLAH´´im beni dilim cehenneme götürecekse konusmayi nasip etme.ALLAH´´IM beni kalbim cehenneme götürecekse onuda durdur calismasini önle YARABBI! benim kalbimi ve dilimi yanlizca sana yönlerdir anladimki kalp ve dil kime kötülük gelirse kalbiyle ve diliyle gelir kime güzelikler gelirse yine kalbi ve dilinden gelir benim kalbime su bes hadise yer ver YARABBI! ALLAH´´IM düsündüklerimi uygulami nasip eyle aklimi ve kalbimisana yönlerdin aklim sana yönlendimi kalbimde sana yönlenir otomatik olarak dilim seni zikreder aklim kalbimi bes tane hadise yönlerdir.Vera kardesim ALLAH razi olsun ! o kadar güzellikler varki dinimizde aslinda su 5 tane hadisi inceliyecek olsak birde kendimizi hesaba ceksek gercekten oraya kendi kisiligimiz cikacaktir o kadar ince noktaya degindinki herseyi bir kanera birakipta sadece beni düsündüren kalbim ve dilim onlari ne zaman RABBIM´´E yönledirirsem müthis manzara ortaya cikiyor sabir cikiyor güzelkler cikiyor enerji dolu hayat dolu bir insan oluyorum dilimde sadece güzellikler oluyor nezaman onlari biraz gayflete yani yapilan haksizliklari düsünecek olsam dehset dolu manzara cikiyor mutlaka karsilik veriyorum sonra dahada ileri gidiyorum ne kadar iyilikler yaptimsada hepsi yüzüne vuruyorum sonra dahada kinlenip bütün gücümü ortaya koyuyorum onun ne kadar acigi varsa onlari bulup geliyorum birde icimde intikam duygusu varsa birde ona karsi en ince can alici yerinden yakaladiysam ki bu bende var biliyorum yazikki bütün yaptigim emekler bosa gidiyor nerde takva nerde ihlasli ameller nerde sabir nerde güzel ahlak bir anlik nefis herseyi götürüyor iste kalp ve dil.Kalbimi sadece bu 5 tane hadise yönledirrisem bu bana yeter kendim icin cok güzel karsimdakide mutlaka kendinden utanacaktir yaptiklarina karsi sööylediklerine karsi pismanlik duyacaktir :ALLAH´´IM bana su bes hadisi nasip eyle sadece bunlari yasamayi nasip et.
  Alýntý Yaparak Cevapla