Ynt: Chatte Tanıştığı Erkek Abisi çıkınca..( ALLAH!!IM korktugum basima gelmeden cocuklarima yeyenlerime sevdigim tüm din müslüman arkadslarimin cocuklarini bu batakliklardan ko´ru .Hep okusunlar hep kazansinlar deriz hep doktor mühendis olsun ünüversiteyi kazansinlar diye övünürüz ama dinimizi ögretmeyi ihmal ederiz.Hep güzel bir araba güzel bir ev alinca övünürüz hoca cikinca kimse gelip tebrik etmez kimse gelip sana iltifat etmez .Namazi ögrenmek icin daha erken deriz oruc tutunca derslerden geri kalirsin diye aman sakin ac kalma.Hic yaklasmayiz ALLAH´´A sonunda neden evlatlarimiz bu hale geldi diye aglariz hic suclamayiz kendimizi hic hesaba cekmeyiz nefsimizi özür dilerim sizlerden beni bagislayin.Bende sürekli bu konularla cok ilgilenirim cünkü oglumdan cok korkuyorum arkads cevresi daha kücük olduklari icin bakiyorumda arkadslarina anne calisiyor babada iste ne yapsin cocuklar basi bozuk kendi kafalarina dogru gidiyorlar.Islamiyet burda anneye görev verdi isi cocuklara egtimi dogru yolu gölstermek onlarla kac sefer arkads olduk dertlerini dinledik ne zaman halini sorduk kac sefer onlarla bir yere basbasa gidipte ya kizimizi ya oglumuzu yani basimiza aldikta arkadslarini sorduk iste gördügüm tek sey cevremde anne babalara sordugumda hep nesini eksik ettim.Ilgiyi eksik ediyoruz sevgiyi eksik ediyoruz sözleri onlari dinlemeyi eksik ediyoruz.´´ |