Allah´´im ben seninle konusmaya geldim YARABBI! ben garip biriyim.Senin sifatlari seni ayetlerini okuyunca ,senin güzelliklerini ögrenince ,senin cok merhametli oldugunu bilince,sen herkesle kosunca bende senden baskasinla konusmak deyil yanliz seninle konusmak istiyorum,ben seni duymuyorum sen be´ni duyuyorsun,ben seni görmüyorum sen beni görüyorsun,ben seni kendime cok yakin hissediyorum ,seni beni seviyorsun ALLAH´´IM ben senin kadar sevemem ben senin hic birseyine layik deyilim yanliz seni görmek arzusu var icimde ALLAH´´IM aradigim bir ask bir sevgi vardi hep ariyordum hep soruyordum ne yaptim ne ettsimse askim sevgim icindi dünyada senden daha güzel bir sevgi bulamadim göremedim ALLAH´´IM ben sana hayranim asigim ne olur beni birakma beni terketme herseyimi al benden askini sevgini alma.Ben seni bir kere görsem ugrunda can vermeye hazirim sevgili sevgilide kaybolur aradigim güzellkler huzur mutluluk dürüstlük dogruluk fedakarlik hepsi sende var hepsi senin katinda aradigim hayat aradigim tüm güzellkler sende senin katinda var ALLAH´´IM bennide al yanina . |