Alıntı:
|
Orijinal Mesaj Sahibi elifrize Allah o anneye sabir ve güzel saglikli bir bebek nasip eylesin.Ben inaniyorumki o annenin bebegi saglikli olacak onu aldirmamasi en güzel bir kararki onu veren Allah´´tir.Evet tip her zaman dogru tesis koyamaz koysadi onca yanilmalar olmazdi saglikli cocuklar özürlü oluyor özürlülerde saglikli doguyor RABBIM´´e zor deyildir onu saglikli dünyaya getirebilir bunu verecek olan Allah deyilmi ne kadar güzel dogru karar vermis o anne adayi RABBIM herseye kadirdir vermesini bilen almasinida bilir bizlerde katil olmayalim doktorlar Allah´´TAN cok daha iyisini bilemez benimde bebegimi almam icin cok direndiler cünkü onunda saglik rizki vardi ne oldu sagliksiz olmadi sorunlarim oldu RABBIM bana öyle kapilar actiki öyle güzel ilimler öyle güzel mekanlar sunduki insanligimi sabri ögrendim bazen pisman oluyordum aldirmadigima ama simdi verilen nimetleri verilen güzellikleri görünce kendimden cok daha
mutluyum en dogu karar, aldirmamak cana kiymamak bizler göremiyoruz kimbilir o bebegin sayesinde RABBIM ne büyük nimetler verecek . |
sağol kardeşim senin sözlerinin üzerine diyecek bişey bulamadım çok güzel anlatmışsın Allah razı olsun