Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 08-10-2007, 22:01   #10
elifrize
Üye Değil

Varsayılan Ynt: çok hastayımm :(

ALLAH safi isminle sifa versin.Insallah hastaligini atlatir tekrar eski sagligina kavusursun.Bademciklerin sismesi acisini biliyorum birde grip eklenince ben ´12 yil önce aldirdim hic aciya gelemiyorum. Ben hastalandmmi hemen duaya RABBIM´´E daha cok yöneliyorum ne kadar aciz garip caresiz günahkar biri oldugumu anliyorum ne kadar sükürsüz saglimda hic okadar RABBIM´´E yakinolmadigimi anliyorum ne kadarda zavalli oldugumu RABBIM´´IN ne kadarda cömert merhametli ildugunu anliyorum 4 gündür kolumun sancisindan duramiyordum kanserden süphelendim okadarmi agri sertlik olusmustu kolumda boynumda kirecleme olmus ve kolumu oynatamiyor kansiz oldugumdan sürekli üsüyor sanci yapiyor doktor masj yazdi ilac verdi.Ama bana o dört günde verlen acinin yaninda nimetler RABBIM´´E acidan daha cok yakin oldum sürekli dua sürekli istemek ic´ten candan kalpten okadar cok gözyasiki ne kadar aciz nankör biriyim ne kadarda RABBIM´´E yöneliyor gece kalmaya bile üseniyordum ya sancilar ozaman nasil üsenmiyorda RABBIM´´E yöneliyorum neden o zamanlar hastayken bana hastalik bir veli nimet bunu anladim.Inan kardesim hastalik gelmeden RABBIM´´E bu kadar icten kalpten asktan okadar cok yakin oluyorumki aklim basimdan bile gidiyor sanci diye birsey kalmiyor ozaman bir dert dim kaliyor ODA Rabbim´´in rizasi sana gecmis olsun diyor RABBIM´DEN sifalar diliyorum .Senin günahlarina cektigin sancilar keffaret olmasini dilerim yoksa bir günahim makamin ali makami olmasini dilerim seni RABBIM sabir gösterenlerden eylesin iki cihanda aziz eylesin.
  Alıntı Yaparak Cevapla