Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 27-10-2007, 18:22   #20
Fatih
Yarbay

Katılım Tarihi: Jan 2007

Çok komik ya, erkekler için kapanma diz kapağı ile göbek hizası değilmidir ? evet.

Denize veya havuza girerken bu bölgelerini kapatıyorlarsa, sorunda yok demektir. Varsa kişisel bi sorun genelleme yapılamaz.Zaten şu aralar erkeklerde haşama moda moda diye giymemek lazım tabi niyet önemli.

Bugune kadar niye hep bayanların tesettürü tartışılıyor?
Sebebini kendiniz sorgulamalısınız, açıp fıkıh kitaparlına bakıp kuranı kerim hadislerden fetva edilmişl bab lara bakarak doğru cevabı alabilir tartışanlara selamün aleyküm ben nasıl giyinilmesi gerektiğini biliyorum dersiniz gidersiniz.

daha yeni sınavdan geliyorum, inanın erkelerin abartılı giyiminden daha ziyade testtürlü bayan ablaların giyinimleri daha bi acaipti niyeyse.

kot giymekte veya bermudo tarzı bişiler giymekte aşırılık ne olabilirki bunuda cevaplayabilirmisiniz?

ayrıca yolda gördüğümüz kıro yani şu gömleklerinin iliklerini açıp kıl gösterisi yapanlarla dini konularını konuşanlarıa ynı kefeye koymak bile yanlış.

ben şu yaşıma kadar, çok yaşım yok ama devamlı bu camia içerisindeyim, din konusu konuşupta, kıl gösterisi yaparak meydanda gezen bi abi hoca görmedim.

siz gördüyseniz bana örnek gösterin

Measselam.
  Alıntı Yaparak Cevapla