31-10-2007, 13:15
|
#71 |
| Yarbay
Katılım Tarihi: Jun 2007
| Alıntı: |
ben insallah ayetul kursiyi ezberledim sadece meali kaldi...bunla birlikte insallah bende mealinide ezber yaparim...ve bu sureyide bilmiyorum inslalah ogrenirm...ALlah razi olsun kardesim
| Allah c.c. cümlemizden razı olsun inşaallah.. Rabbim ecrini ve zihin açıklığı versin inşaallah.. Alıntı: Alıntı: Dilbeste´isimli üyeden Alıntı  Öncelikle başınız sağolsun gülbahar kardeşim. Kısa namaz sûrelerine değinmeniz güzel olmuş ama hani dua dersi ya o yüzden dua ayetlerinin ezberlenmesi daha güzel olmaz mıydı, bu sûreler de başka bir konuda ele alınırdı. Tabi siz daha iyi bilirsiniz, benimki sadece bir fikir. Ben her şekilde uyarım size. Fil Sûresini ve mealini ise daha önceden ezberlemiştim.  Dilbeste kardeşime katılıyorum. Kısa sureleri genelde bir çok kardeşimiz bilir.Dua ayetlerini ise ancak özel çalışmalar yapanlar bilebilir.Dolayısıyla dua ayetlerinin ezberlenmesi daha istifadeli olabilir... | Saol ablamm bende öle olsun istemiştim ama hem bilmeyenler öğrensin bilenlerde tekrar etmesi amaçlı olabilir dedim ama isterseniz bi sure bi dua şeklinde de verebilirimm Alıntı: Selamun aleykum... Gecikmeli olsada bende derslere katilmak istiyorum.... Rabbim sizden razi olsun... Sureleri ezberledim....... | Alıntı: | ben de geçte olsa katılmak istiyorum. duaları ezbere biliyorum ama manalarını bilmiyorum. ezberlicem inşAllah. | Aleyküm selammm.. hoşgeldinizz Allah c.c. cümlemizden razı olsunn Rabbim sayımızı arttırsın, muvaffak etsin inşaallah.. Alıntı: |
Basiniz sagolsun canim ya,bende daha sana soracaktim bisey mi oldu diye,geç kaldik diyecektim!
| Alıntı: Neyse konuya dönersek,ben biliyordum anlamiyla elhamdülillah,ders tamamdir yani | Dostlar saolsun.. saol ablammm Rabbim ecrini versin inşaallah.. Alıntı:
Allay rahmet eylesin. İnşallah ebedi mekanı Cennet olur. Diğer sureyi Allahın izniyle ezberledik. Fil suresininde eksikliklerini gidericez inşallah.Allah çalışmalarını boşa çıkarmasın.Bu konuyu açanında ,okuyanında ,ezberleyeninde, ezberlemeye çalışanında Allah tüm geçmiş günahlarını affetsin - Dua biraz bencilce ama olsun - Allah ümmeti muhammedin günahlarını bağıslasın.Sonumuzu hayretsin (Amin).
| Aminn inşaalllah.. Rabbim ecrini ve zihin açıklığı versin inşaalllahh.. |
|
| |