Başlık: Elifim'e
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 01-11-2007, 17:34   #6
elifrize
Üye Değil

Elif ablan siiri okurken göz yaslari icinde su duayi yapti.Yarabbi beni kuluna sen sevdirdin bu siiri benim icin yazdiysa beni bu sekilde övdüyse, beni´´de bu sekilde herkesede tanittiysa.Rabbim´´den diliyorumki gercekten o sekilde olmayi .Ey yücelerin yücesi güzel ALLAH´´IM ey cömertlerin cömetlisi ALLAH´´Im ey Rahmet umanlara dileyenlere rahmet veren yagdiran Allah´´im hic bir zaman hic kimseden böyle güzel hediye almadim su kuluna bu siiri yazan beni seven beni öven bu kardesime ve ÜMMED´´I Muhammed´´e Rizana sevgini rahmetini ver ALLAH´´IM beni bu sekilde mutlu eden seven kullarina ÜMMED´´I MUHAMMED´´E cennette cemalini ver nasip eyle YARABBI! ah beydanur ayse kardesim cümle kuracak kelime bulamiyorum ne diyecegimi bilemiyorum .Sadece RABBIM ´´den diliyorumki beni bu kadar seven kardesimin dünyada ahirette yüzü gülsün gözlerinden mutluluk gözyasi aksin kalbimde güzellik sevgi dolsun yüregi yufka yumusak gönlü zengin olsun eli acik gönlü hos olsun sevresini ailesini mutlu kilsin .Rabbim´´de seni övsün ey YÜCE RABBIM bu güzel kardesim beni övdügü gibi sende onu meleklerine öv RESULLAH´´IN HUZURUNA vardiginda yüzünü görmeyi sefaat dilemek nasip olsun.Bende sana bir müjde vereyim seneye nasip olursa hacca gidecegim esim´´in dedesi benim nasil hacca gitmek istedigimi biliyor nasil yüregim parcalandigini biliyor , sayet hasta olrda bir vesileyle gidemiyecek olurda yasamiyacak olursam ömrüm yetmeyecek olursa sensin vekilim RABBIM icin ALLAH icin seni cok seviyorum.Sadece sevmiyorum Allah icinde saygi duyuyor birde beni bu kapilara daha cok bagladin biliyormusun ben destek araken ben yardim araken biraz güc ararken seni buldum bu siteyi buldum RABBIM icin ALLAH´´ icin konusak Rabbim icin bir kelime konusak bir kisi ararken seni buldum AYSE kardesim RABBIM icin istersinde vermezmi onun icin hizmet edersinde karsiligini görmezmisin?.Bir kere daha anladimki sana haksizlik yaparlara karsi iyilik yap hakkini RABBIM verecek HAK sahibi mutlaka hakkini verir hakki olan hakkini sonunda HAK sahibinden alacaktir.Beni varsin kimse sevmesin varsin kimse görmesin kimse bilmesin kimse beni anlamasin kimse derdime derman olmasin kimse gözyaslarima aldirmasin.Sizler beni anliyor dua ´larima amin diyorsun ya kimse benim konustuklarima kulak asmiyor dinlemiyor sizler ddinliyor anliyorsunuz ya daha ne isterim kalbimde SENIN gibi bir kardesin sevgisi olduktan sonra sizler benim ailem sevdiklerimsiniz Allah ICIN SEVIYOR Allah icin kalbimde sayenizde Allah sevgisi artiyor Allah askiyla yaniyor gücüme güc katiyorsunuz engel olacak kimse kalmiyor .Birde engel olanlara onlarada ayetleri okuyup onlarla karsilik vermeyi düsünüyorum Allah icin konusacak Allah icin susacagim .Buraya kadar gelmeme beni bu duruma getiren AYSE kardesim sen vera birde inzar kardesimin zikir tefsir bir kac kardesimin duasi burda sadece sunu söylemek sunu arz etmek istiyorum.Hersey Allah icin gercekten Allah icin istersek RABBIM vermezmi ben inaniyorumki ,herkes sevgi mutluluk huzur ister herkes bir arayis icindedir inanin zikirde birde rabita yaparsak sohbetlere katilirsak hizmete muhtac olanlara hizmet yaparsak kim mutlu olmaz kim huzurlu olmaz zamanla herkes istedigine kavusacaktir mücale sabir güc birde umut.
  Alıntı Yaparak Cevapla