Öncelikle elif ablam sana ne yazacagimi,nasil cevap verecegimi bilmiyorum!sen bana diyorsun ama asil ben seninle tanisip,senin gibi bir ablam oldugu için ben şansli addediyorum kendimi! benim öz ablam yok,ama sen daha da ötesin.zira bazen öz kardesler bile bizim kadar sevmeyebiliyor birbirlerini.Buradaki arkadaslarim da sahit olsun sana söz veriyorum ablacim,eger Rabbim nasip etmezse sana en büyük hayaline ulasmayi,arzun seneye kismet olmazsa ki,ben inaniyorum olacaktir insallah?Rabbim kendisini bu kadar büyük iştiyakla seven kulunu arzusuna ulastiracaktir insallah.Fakat nasip olmazsa benim elime firsat ilk geçtigi anda kendi nefsimden ve muradimdan önce senin bu arzunu insallah yerine getirecegim ablam!çünkü ben layik deglim,ama senin hatrina belki nasip olur bana.Yine senin bir duan vardi bizim için,bende onu diliyorum Rabbimden,insallah bu dünyada oldugu gibi ahirette de bizi kardes eylesin ve bizi ebedî yurt olan darüsselam'da beraber eylesin!Beni en ufak bi gaflete düstügümde uyandiran asil sensin ablam! sen benim gözyasi ve dua ablamsin çünkü.Seni çok seviyorum! iste birbirlerini ancak Allah için sevenlere nasip olan bu duygu bana da nasip oldugu için ne kadar sükretsem azdir! Allah dünyevî ve uhrevî her türlü muradina ulastirsin seni de bütün din kardeslerimi de! iyiki varsin,iyiki seni tanimak ve sana manevî kardes olmak bana nasip oldu! Rabbim ebedî kilsin insallah. |