Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 13-05-2008, 00:59   #20
Metin Mete
Binbaşı

Katılım Tarihi: Jan 2007
Varsayılan Yanıt: Sünnet olmak aslında günah mı?!!!

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nurullah... Mesajı Göster
Sayım metin,
tutturmuşsun delil diye sana delilde getirilse beyhudedir. Zira sen ve senin gibiler kibirlerinden ötürü bir çok hakikati göremezler.Bunu nerden çıkarıyorum dersen daha önceki konulara bakarsan bunu rahatlıkla göreceksin. Allah'ın ayetlerini sadece siz anlıyorsunuz değil mi? Sana ayet söylenir sen başka ayetlerle (haşa)ayetleri çürütmeye çalışırsın.Allah aşkına sen ve senin gibi düşünenlerin bu ümmete ne hayrı olmuş? Fitne çıkarmaktan başka gayeniz yok...Sizin bu sapık fikirleri bilinçli olarak algıladığınızı düşünmüyorum. Olsa olsa atmosferinizin etkisinde kalmışsınız/kalıyorsunuz. İnşAllah tez zamanda bu basit düşüncelerinizden kurtulursunuz...Uçurumun kenarında durduğunuzu unutmayın...

Delili vermeden nereden biliyorsun onu cürütecegimi?Sen medyummusun?Kimdir alaya alan bilirmisin elinde tutari kalmayandir....Fitne eger ayetlerin yasanmasiysaki onu ima ediyorsun ben sende zaten beriyim.Cünki Allahin ayetlerinden baska hic bir seye tabii olmadim.Evet yillar varki bagirarak Allaha cagiriyorum Insallah son nefesime kadar devam eder,....43/44
  Alıntı Yaparak Cevapla