Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 29-05-2008, 23:24   #17
muhtacım
Ayın Üyesi

Katılım Tarihi: Dec 2007
Varsayılan Yanıt: Ben de Kapanmak İstiyrum:(

biliyo musun ask-ı gül bende senin gibiydim aynı yaştayız ama bende senin gibi çok uğraştım ilk başlar illede kapanmıyıcam dedim ailemde baskı yapmıyodu kapan die.Ne olduysa orta okulda oldu.6.sınıftayken.okul bitene yakın aklıma saçma sapan şeyler girdi.yani başardılar.bi hocam vardı o da kapalıydı onun evinde kaldım bir gün bana öyle güzel şeyler okudu ki başörtüsü ile ilgili Kuran-ı Kerim'in Mealini...ertesi gün kapandım.annemler çok şaşırdı tabi onlarda kapan diyodu ama bu kadar erken beklemediler...ama ben kapandım.çok dışlayanlar-kaçanlar oldu ama bi o kadarda sevinenler oldu.(tabi o kaçanlarda benden özür dilediler)..sen dışlanmayı değil,sırt çevirenleri değil O eşsiz güzelliği düşün bence.Ama eminim sende benim gibi bigün aniden o cesareti yakalayacaksın(inşallah)Artık dualarımda sende varsın...gerçi vardın ama artık bunun içinde varsın.İnşallah Rabbim sana bu güzel duyguyu tattırır...cesaretini bu azimle elbet bigün yakalarsın...
[b]Babana gelince seninde dediğin gibi Rabbim inşallah bu güzel isteği babana hidayet eder...İnşallah.
Sen gerçekten çok istiyosun kapanmayı.Annen kapalı ondan yardım istedin mi_?
Hem üniversitede sorun olmaz ki kapıda açıp çıkarkende kapatıcaz ne sorun olabilir ki_?

Düzenleyen: muhtacım , 29-05-2008 - 23:37.
  Alıntı Yaparak Cevapla