Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-06-2008, 18:23   #1
SeYYaF
Yüzbaşı

Katılım Tarihi: Apr 2007
Varsayılan Enteresan Hadiseler 6-Eşime Güveniyorum

Eşime Güveniyorum

Çift fevkalade güzel yarışıp 8 milyar kazandılar. Sağlama alınacak 16 milyarlık çok önemli soru 'Susuz Yaz ve Yılanların Öcü' nün yönetmeni idi... Karı koca, hemen Lütfi Akad dediler, ama emin değillerdi... Yüzde 50 jokerde Akad ile Metin Erksan kaldı. Telefon jokeri kullandılar. Akad çıktı. Seyirci jokeri de kullandılar. Onda da Akad çıktı. Kendi ilk akıllarına gelen Akad... Tüm jokerler Akad... Buna rağmen, son anda erkek 'Benim içimden Metin Erksan geliyor' dedi... Başından beri Akad giderken, bu his nerden çıktı, anlamak güç... Ama asıl güzeli, baştan beri Akad diyen, her jokerde Akad'ı gören eşinin, işte tam bu anda tereddüt etmeden 'Eşime güveniyorum. Metin Erksan' demesine bayıldım. İşte bence bu çiftin o geceki en büyük ödülü buydu. Birbirlerine böylesine güven içinde olmak, 500 milyara satın alınmaz. Tüm dünya tersini söylerken, kendi kararlarında, sadece bir hisse dayalı olduğu halde, böylesine kenetlenmek, 500 milyarı aşar.

Ödülü para olarak da aldılar. Metin Erksan doğru yanıttı. Benim için olmasa da fark etmezdi ya.. Ondan sonraki kolay soruyu da bilip, 32 milyarla yarışmadan ayrıldılar.
  Alıntı Yaparak Cevapla