Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 06-06-2008, 01:27   #12
Dilbeste
Forum Yöneticisi

Katılım Tarihi: Sep 2005
Varsayılan Yanıt: Bir Erbakan klasiği daha

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi HüDA Mesajı Göster
Meselede bu zaten, Milli görüscü oldugumu iddia etmeme ragmen, internetteki sayfalarin (igmg.de) haric hic birini takip etmem. Sebebleri su bu önemli degil. Ama su bi gercekki, akli basinda hic bir ferd, o sekil saldiriya ve asagilamaya tenezzül etmez, edildiginde prim vermez, ha, diyelimki gencligin atesiyle, asiligiyle, Erbakan hocaya karsi sevgisiyle, ne derseniz deyin, böyle birsey yapti, bu söylem, hal ve hareketiyle, Erbakan hocayi ve bütün bir camiayi töhmet altinda birakmassiniz, (kastim öyle yapanlara lütfen yanlis anlama)

Kardeslik meselesine gelince, o kardeslerimizi iyi günümüzdede kötü günümüzdede yanimizda görmedikki,

kardeslige zeval verecek bir harekette bulunalim...

Ha üc bes capulcunun dedikleriyle amel edilecekse burada, hepinizi sabaha kadar buraya mihlarim, öyle seyler yazarimki, adinizdan süphe eder hale gelirsiniz ha, o na göre...

Böyle seylere mahal ve prim verilmemesi taraftariyim...

Fi Emanillah
Abi töhmet altında bırakmak için söylemedim zaten ama yanlışa yanlış deriz. Öyle böyle üç beş çapulcu değil ki önemsiz deyip geçelim. Böyle yapan ciddi bir zümre var.
Kardeşlik meselesine yine gelirsek, Ak Parti siyasi olarak yollarını ayırdı, ama iyi, ama kötü. Gel gör ki onlar da aynı şeyden şikayetçi. Destek görmedik diyorlar.
Ben akpci, saadetçi şucu bucu diye ayırmıyorum. İki gruptan da sevdiğim saygı duyduğum insanlar var. Ama önceki mesajda da dediğim gibi millet kraldan çok kralcı oluyor. Varsın kendileri düşünsün
  Alıntı Yaparak Cevapla